Hoi! Mijn naam is Kim en ik ben werkzaam als fotograaf in Emmer Compascuum (Emmen), Drenthe. Ik zou mijzelf omschrijven als een echte dierenliefhebber. Van kinds af aan hadden wij thuis al paarden, honden, etc. Mijn liefde voor dieren had ik al snel samengevoegd met mijn passie voor fotografie.

Met de geboorte van mijn prachtige dochter is mijn interesse verder gegroeid naar kinderfotografie. Dat kwam goed uit! Mijn dochter houdt ervan gefotografeerd te worden en ik houd ervan om te fotograferen.

Bij kinderen fotografeer ik altijd zoveel mogelijk de spontane momenten; Zo krijg je altijd de leukste en vrolijkste foto’s. Met dieren poseren we meer, maar doordat we hier de tijd voor nemen zit hier geen druk achter; en vaak zijn ook dan de spontane momenten het mooist.

Daarnaast doe ik ook andere soorten shoots, hiervoor kun je ook altijd een aanvraag doen.

Voor voorbeelden kijk gerust rond in mijn portfolio, deze worden minimaal maandelijks up to date gehouden. Of heb je zelf een leuk idee voor een fotoshoot? Neem dan contact op en dan kijken we samen wat de opties zijn!

Heb je nog vragen of heb je een voorkeur voor een bepaalde shoot, stuur gerust een berichtje naar KimWassenFotografie@hotmail.com

 

Like mijn facebookpagina! Mocht ik op zoek zijn naar modellen, dan post ik het daar op